Hoefschoenen

Paarden Zorg kan je bij elke stap bijstaan voor het passen, adviseren en aankopen van hoefschoenen.

Hoefijzers doen vaak meer kwaad dan goed met betrekking tot de hoefgezondheid van je paard. Rotstraal, schimmels, de nood aan hoge hielen en dus bijhorende pees problemen, ... de lijst met nadelen is eindeloos.

Op onderstaande link vind je een uitgebreide wetenschappelijk onderbouwde lijst met nadelen:

http://paardenhoeven.info/blog/2015/03/31/10-nadelen-van-hoefijzers/

De weinige voordelen van hoefijzers kunnen perfect vervangen worden door hoefschoenen. De hoeven blijven voltijds genieten van het hoefmechanisme en wanneer nodig krijgen ze extra steun / bescherming door de hoefschoenen. En is de tocht, wedstrijd voorbij dan doe je gewoon de schoenen uit. De levensduur van de meeste schoenen is meerdere jaren (Tot meer dan 1.500 km bij normaaal gebruik).

Op onderstaande link vind je de vele voordelen van hoefschoenen:

http://paardenhoeven.info/blog/2015/11/02/hoefschoenen/

Philip Bernard van Paarden zorg kan je begeleiden in de keuze en aankoop van hoefschoenen. Tijdens een pasbeurt overlopen wij de verschillende maten en modellen zodat je via ons de juiste hoefschoenen kan aankopen. Wij zijn niet gebonden aan 1 specifiek merk en kunnen bijgevolg tientallen merken adviseren. Afhankelijk van je budget en waar je de schoenen voor nodig hebt.

Prijslijst:

Heden adviseren wij enkel nog hoefschoenen aan paarden die wij zelf bekappen en dit omdat wij dan de beste service kunnen verlenen. Wens je hoefschoenen en gebruik te maken van onze expertise dan dienen wij eerst je paard degelijk enkele malen te bekappen.

- Aankoop hoefschoenen, prijs hiervan varieert van 80 tot 125€ per hoefschoen. Deze gaan echter heel lang mee en je bespaart de kosten van het om de zes weken plaatsen van nieuwe ijzers.
 
Waarom kiezen voor een hoefschoen pas sessie via PaardenZorg?

- Op jaarbasis begeleiden wij honderden paarden bij het passen en aankopen van hoefschoenen, op deze manier zijn wij veruit de meest ervaren hoefschoen adviseur die ter plekke bij jou aan huis komt. 
- Bij elke advies en aankoop krijg je de "niet tevreden geld terug" waarborg, met andere woorden: je aankoop is dus zonder risico. Ofwel doen de hoefschoenen wat je van hun verwacht of je krijgt je aankoop bedrag terug!
- In tegenstelling tot de meeste "adviseurs" werken wij niet met maar 1 of 2 merken, in totaal werken wij met een 15 tal merken dus voor elke soort hoef, prijs, ... kunnen wij adviseren.
- Snelle levering en opvolging na de aankoop.
 
 
 
 
info@paardenzorg.be | tel. 0497 41 09 46
Philip Bernard - Paarden Zorg | |